Friday, 1 March 2013

SeLaMaNyA dAlAM InGaTaN...

BLOOD DONATION...
               Tanggal 25.2.2013 merupakan hari yang bersejarah buat aku iaitu hari pendermaan darah, sebelum-sebelum nie dah pun derma and his one is my third one... i'm glad cause i can do something to this world... Kolej Teknologi Alpha merupakan kolej di mana aku belajar dan tahun ini merupakantahun akhir aku di negeri orang nie... for information that day i am the first person...oh god thanks cause give this an opportunity to donate my blood for other people...

CREAM PUFF FOR MY BAKERY CLASS...

               Akhirnya tercapai nak masuk kelas buat kek...huhuhu tapi ini kelas yang pertama dan terakhir aku... sebabnya banyak sangat cuti sampai xde kelas...so pap pun ini memg hari terakhir aku main masak2....pengalaman baru nie...pasti jadi ingatn sebab buat menggunakan air tangan sendiri n member satu bilik...

HARI ANUGERAH CEMERLANG BAGI SEMESTER 4

Saturday, 28 January 2012

KaMpUnG hAlAmAn



Sekarang ni aku ada kat seremban...jadi aku ambil gambar2 ni buat kenangan aku dan buat teman yang lain...
Sesiapa yang berminat untuk dtg kedah...beli tiket sendri n grak lah sendiri at sna....sya akan jdi pemandu elancong untuk sementara j..hahahha...........ok




Selama seminggu aku pulang ke kampung halaman,sejuk mata memandang sawah yang terbentang luas dan indah pemandangan diwaktu subuh..aku gembira kerana diberi peluang untuk kembali pulang ke kampung yang jauh nun di utara,selamt sampai jam 7pgi setelah 6jam aku duduk at bas.......fuh letih,tapi happy sangat.Sebab dapat jumpa mak...hahahah...smpi skrg duk ngan mak..hai bila la nk rsa dok ngn orng lain hihihihi...........???