Friday, 1 March 2013

SeLaMaNyA dAlAM InGaTaN...

BLOOD DONATION...
               Tanggal 25.2.2013 merupakan hari yang bersejarah buat aku iaitu hari pendermaan darah, sebelum-sebelum nie dah pun derma and his one is my third one... i'm glad cause i can do something to this world... Kolej Teknologi Alpha merupakan kolej di mana aku belajar dan tahun ini merupakantahun akhir aku di negeri orang nie... for information that day i am the first person...oh god thanks cause give this an opportunity to donate my blood for other people...

CREAM PUFF FOR MY BAKERY CLASS...

               Akhirnya tercapai nak masuk kelas buat kek...huhuhu tapi ini kelas yang pertama dan terakhir aku... sebabnya banyak sangat cuti sampai xde kelas...so pap pun ini memg hari terakhir aku main masak2....pengalaman baru nie...pasti jadi ingatn sebab buat menggunakan air tangan sendiri n member satu bilik...

HARI ANUGERAH CEMERLANG BAGI SEMESTER 4

1 comment:

  1. bz activity. Derma darah lagi [amalan mulia tu] pastu masuk kelas buat cream puff plak.

    ReplyDelete